KONYA / MERAM - Mehmet Şükriye Sert İlkokulu

Mehmet Şükriye Sert İlkokulu

AYDOĞDU MAH. ÇAMİÇİ SK. NO: 12 MERAM / KONYA
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları ve ilkeleri doğrultusunda bireyler yetiştirmek, İnsan haklarına saygılı ve O hakkın korunması için okul olarak demokratik kültürün gerek öğrenci gerekse toplum bazında oluşmasını sağlamak, girdisini aldığı çevrenin İhtiyaçlarını dikkate alan saygın ve tercih edilen kurum olmak.
Misyon
Günümüz modern toplumunda bireysel ve toplumsal sorumluluklarını gerektiği gibi yerine getirebilen; kendini gerçekleştirmiş, doğasında var olan gizil güçlerini olabildiğince geliştirmiş, bedensel, zihinsel, sosyal, psikolojik ve ahlaki yönlerden gelişebilen; bütüncül bir kişilik gelişimini gereğince başarabilen mutlu, sağlıklı ve erdemli bireyler yetiştirmektir.
Doğalgaz Kalorifer
Otobüs ve dolmuşla rahatlıkla ulaşılabilir.
Okulumuz merkezde bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler
Halk oyunları, Basketbol, Voleybol, Futbol,Satranç, Akıl ve Zeka Oyunları, Geleneksel Çocuk Oyunları, Taekwando
Stem ve kodlama